więcej informacji:
office@ulinscy.pl
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek

ULINSCY barnehage trær busker og prydplanter i Polen

Siden 1980 har planteskolen spesialisert seg på produksjon med plantemateriale av høy kvalitet. Gårdsdriften består av potte- og frilandsproduksjon og har et samlet areal på 35 hektar. Vi tilbyr et stort utvalg av planter dyrket av et homogent materiale og av høyeste kvalitet.

Hvis dere leter etter planter som ikke er nevnt i sortementet vårt, kan dere kontakte oss. Takket være vårt samarbeid med spesialiserte planteskoler i landet og i utlandet, kan vi fullføre deres bestilling og sende det fra ett sted. I tilfelle internasjonale forsendelser garanterer vi full toll dokumentasjon og plantesanitære tiltak sammen med profesjonell lasting. Slik sparer dere verdifull tid.

Klikk her for å se våre tilbud i enfil   pdf.

Vi bryr oss om kvaliteten på våre planter.

Basert på de beste logistikkløsninger benytter vi innovative metoder av lasting samt beskyttelse av plantene mot eventuelle mekaniske skader under transport.

Som de første i Polen, har vi innført et system av plante pakking i spesielt beskyttende nett. Grunnet dette vil våre planter etter kjøring i tusenvis av kilometer nå våre kunder i perfekt stand. Vi ønsker at våre kunder kan nyte den gode kvaliteten på produkter som blir kjøpt fra oss.

Fotogalleri

Kontaktinformasjon

Realizacja: aktru.pl autor portalu polagro.ru
Top.Mail.Ru
Top.Mail.Ru