więcej informacji:
office@ulinscy.pl
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek

ULIŃSCY förskolor träd buskar och prydnadsväxter i Polen

Plantskolan specialiserar sig på produktion av färdiga plantskoleartiklar sedan 1980. Vår gård där vi odlar både krukväxter och grundväxter har sammanlagt yta på 35ha. Här hittar ni växter av högsta kvalitet i stora mängder.

Om ni söker växter som inte finns i vårt sortiment ber vi er att kontakta oss. Tack vare samarbetet med specialiserade plantskolor i Polen och andra länder kan vi komplettera hela beställningen åt er och skicka den från ett ställe. Vid internationella leveranser förser vi er med fullständig tulldokumentation och dokumentation för sundhetskontroll samt en profesionell lastning. Tack vare detta kan ni spara er dyrbar tid.

Klicka för att visa vårt erbjudande i enfil   pdf.

Vi bryr oss om kvalitet av våra växter.

Därför baserar vi på pålitliga logistiklösningar och vi förbättrar dem ständigt genom att införa nya metoder för lastning samt växterskydd mot mekaniska skador som kan uppstå under transport.

Vi vår första i Polen att införa system för att packa växter i speciella nät. Tack vare detta förblir våra växter i ett perfekt tillstånd även efter en resa på tusentals mil. Vi vill att våra kunder njuter av perfekt kvalitet av växter som de har köpt hos oss.

Fotogalleri

Kontaktinformation

Realizacja: aktru.pl autor portalu polagro.ru
Top.Mail.Ru
Top.Mail.Ru