więcej informacji:
office@ulinscy.pl
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek

ULINSCY puuntaimet pensaita ja koristekasveja Puolassa

Vuodesta 1980 taimitarha on erikoistunut tuottamaan laadukkaita taimivalmisteita. Maatilan tuottaessa astia -ja paljasjuurisia taimia, joiden kokonaispinta-ala on 35 hehtaaria, löydät tarvitemaasi kasveja isoissa määrissä samakoosteisessa ja korkealaatuisessa materiaalissa.

Jos etsit kasveja, joita ei ole lueteltu tarjouksessamme ota meihin yhteyttä. Yhteistyön ansiosta erikoistuneiden kotimaisten ja ulkomaisten taimitarhojen kanssa, voimme koota tilauksenne ja lähettää sen kokonaisuudessaan yhdestä paikasta. Kansainvälisten lähetysten yhteydessä takaamme täydellisen tulliasiakirjan ja kasvisuojelun, sekä ammattilisen lastauksen. Tämä säästää arvokasta aikaanne.

Klikkaa nähdäksesi tarjontaammetiedostona   pdf.

Huolehdimme tuotteidemme laadusta.

Turvaudumme parhaisiin logistiikkaratkaisuihin parantamalla niitä ja ottamalla käytäntöön innovaatisia lastaustapoja sekä takaamme kasvisuojelun mekaanisilta vaurioilta kuljetuksen aikana.

Ensimmäisenä koko Puolassa otimme käytäntöön kasvien pakkaamisjärjestelmän, jossa kasvit pakataan erityiseen verkkoon ennen lähetystä. Kasvien joutuessa monien tuhansien kilometrien päähän, saapuvat ne perille asiakkaillemme moitteettomassa kunnossa. Haluamme asiakkaidemme nauttivan erinomaisista taimituotteistamme, jotka on ostettu meiltä.

Kuvagalleria

Yhteystiedot

Realizacja: aktru.pl autor portalu polagro.ru
Top.Mail.Ru
Top.Mail.Ru